Kaland, túra, társaság

Párkereső túra - valóban működik?

2019. április 11. 11:32 - bekatutajdani

Hogy működik-e? Attól függ, mi a célod.
Bizony nagyon sokan vannak, akik húszas éveik végén vagy harmincas éveikben párjukat keresik. Keresték már sokfelé, jártak is többféle emberkével, de szeretnének nagyobb sikereket elérni, és olyan párt találni, aki jobban illik hozzá. Nekik találtuk ki pár éve 3-4 napos párkereső túráinkat >>
Természetesen nem tudjuk megoldani senki magánéleti kihívásait, szóval ezt ne is várjátok tőlünk! :) Mindenki a maga szerencséjének a pogácsa. Egy pici löketet kis szerencsével talán adhatunk.
2016 valentin napja óta szervezünk párkereső túrákat mostanában már 2-3 havi gyakorisággal, és az ezzel kapcsolatos tanulságainkat szeretnénk megosztani veletek.
foto_montazs.jpg
A kép nem illusztráció. Ők valóban egy Békatutaj párkeresőn ismerkedtek meg.

Amire nagyon nagy esélyed van...

... az az, hogy nagyon jól fogod magad érezni egy kalandos hétvégén, amit a természetben tölthetsz szimpatikus emberekkel, akik hozzád hasonlóan nyitottak a túrázásra és szeretik a természetet. Nem egy olyan barátságról is tudunk, ami ilyen túrán szövődött és évek óta tart. Ha görcsösen párt akarsz találni, nem biztos, hogy jó úton jársz. Ha beneveznél egy túrára, hogy jól érezd magad hozzád hasonló érdeklődésű és hasonlóan egyedülálló emberkék társaságában, akkor viszont biztosan megéri jelentkezni.

Amire kicsi az esély...

Ha az a célod, hogy egy párkereső túrán megtalálod életed párját, erre őszintén szólva kicsi az esélyed. Ami biztos: lényegesen nagyobb az esélyed párt találni egy párkereső túrán, mintha otthon maradnál. Az eddigi példák azt mutatják, hogy túránként 1-2-3 párocska jön össze, akikből 1-2 marad együtt hosszabb távon. Sokakról tudjuk, hogy a túrán nem jöttek össze, de később mégiscsak. Persze nincs minden kapcsolatról infónk, csak arról tudunk írni, ami hozzánk visszajut valamilyen formában. Házasság eddig egy született, nekik az ígéretünkhöz hűen nászajándék gyanánt nagy örömmel vissza is fizettük a párkereső túra részvételi díját. 

Fiúk vagy lányok szoktak inkább jelentkezni?

Mindig figyelünk rá, hogy legyen legalább egy kb 30 fős társaság, és mindig odafigyelünk rá, hogy a nemek aránya egyenlő legyen. Ha valamelyik nemből elérjük az 50%-t egyszerűen nem engedünk több fiút/lányt jelentkezni.

Milyen korosztály van jelen?

Az életkorokra is mindig odafigyelünk, mert bár a szerelem kortalan, a statisztikák azt mutatják (nem a mi statisztikáink :) ), hogy ritkán jönnek össze olyanok, akik között 20-25 év a korkülönbség. Ha valaki idősebbként jelentkezik, felhívjuk rá a figyelmét, hogy a társaság zöme húszon-harminc éves, és általában ezen információ birtokában visszalépnek a részvételtől. Ha olykor mégsem ez történik, akkor lehet, hogy pont ők azok a kivételek akik bizonyítják, hogy a szerelem kortalan.

Mitől párkeresőbb egy ilyen túra, mint egy másik?

Először is: párok jelentkezését nem fogadjuk.
Az ismerkedés lehetőségét teremtjük meg. Nagy busszal utazunk hogy együtt legyen a társaság, még ha nem is ez a legolcsóbb megoldás. A buszon pedig villámrandit szervezünk. A fiúk 5-5 percenként cserélnek és ennyi idő alatt mindenki kaphat egy képet mindenki másról a másik nem tagjai közül. És nagyjából ennyi.
Persze a túrák jók és csodaszép helyeken járunk, de nem nyomulunk, nem erőltetjük hogy mindenáron párt kell találni, nincsenek idétlen lakodalmas játékok. Este persze olykor szervezünk activityt, vagy más játékot vagy akár táncos mulatságot ha a hangulat úgy kívánja, de ezeken szigorúan fakultatív a részvétel, nincs tehát erőltetve a párkeresés senkire.

Hol lehet jelentkezni?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandturatarsasag.blog.hu/api/trackback/id/tr9114757875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása